Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Miért olyan drága az ultrakapacitású centrifuga?

Idő: 2022-01-24 Találatok: 2

Nemrég egy vásárló feltett néhány kérdést az ultrakapacitású hűtött centrifugáról. Mit jelent az ultrakapacitás? Miért olyan drága?

Ezekkel a problémákkal szeretnék mélyreható magyarázatot adni: mindenekelőtt a centrifuga elvéből kell kiindulni. A centrifuga működési elve az, hogy a rotort a motoron keresztül forog, hogy centrifugális erőt használjon a folyékony és szilárd részecskék vagy a folyékony és folyékony keverék összetevőinek szétválasztására. Ekkor a mag alkatrész a motorban van. Ezért a kapacitás bővítésekor a teljesítményt növelni kell Ha csak a kapacitást bővítjük, akkor a sebesség biztosan nem éri el a szabványt, és a centrifugális hatás biztosan nem éri el a szabványt. Sőt, a sebesség szempontjából minél nagyobb a kapacitás, minél nagyobb a tömeg, annál nagyobb az ellenállás. Főleg egy bizonyos kapacitás elérésekor, és a sebesség eléri a határt, még nehezebb a sebességet növelni. Ezért ezen a területen jelentős technológiai áttörésre van szükség. Sok centrifuga nem tud szuper nagy kapacitású hűtött centrifugát előállítani, mert a sebesség nem tud lépést tartani a magas egyenértékű értékkel. A Xiangzhi centrifuga azonban áttörést hozott e tekintetben. Például, ha a dlm12l szuper nagy kapacitású hűtött centrifuga kapacitása eléri a 6 × 2400 ml-t, a sebesség elérheti a 4600 r / percet, amelyről elmondható, hogy eléri a nemzetközi haladó szintet. Végül az egész gép szempontjából, a kapacitás és a sebesség növelésekor a megfelelő egyéb hardvert is frissíteni kell, különben nem felel meg a kísérlet és a biztonságos használat követelményeinek.

Látható, hogy az extra nagy kapacitású hűtött centrifuga költsége nem csak a rotor költsége, hanem a többi alkatrész költsége is, ezért az árnak magasabbnak kell lennie.

+86 731-88137982 [e-mail védett]