Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Köszönet Li úrnak és a Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. mérnökeinek, hogy megjavították a kriogén centrifugát az ünnep előtti éjszakán keresztül, ez valóban első osztályú értékesítés utáni termék.

Idő: 2022-01-24 Találatok: 34

"Köszönet Li úrnak és a Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. mérnökeinek, hogy megjavították a kriogén centrifugát az ünnep előtti éjszakán keresztül, ez valóban első osztályú értékesítés utáni termék." Ezt a bejegyzést az ügyfelek tettek közzé a WeChat oldalon.

Június 25-e a hagyományos fesztivál – a Sárkányhajó Fesztivál. Az ünnep előtt a cég különböző munkafeladatokat intézett és készült a nyaralásra. Aztán június 24-én este vevőszolgálati kérést kaptunk az ügyféltől – egy hűtött centrifuga meghibásodott. A Xiangzhi Centrifuge mérnökei egyik napról a másikra rohantak megoldani a problémát az ügyfél számára, hogy ne késleltesse az ügyfél idejét és a normál működési rendet fenntartsák, és végül több mint 2 óra elteltével megoldották a hibát.

"Bár Sárkányhajó Fesztivál van, de nem nyaralunk, mindent megteszünk, hogy megoldjuk ügyfeleink problémáját." Li úr, aki az értékesítés utáni szolgáltatásokért felelős, azt mondta: "Ragaszkodni fogunk a legjobb szolgáltatáshoz, hogy az ügyfelek kényelmesen vásárolhassanak és kényelmesen élhessenek."

+86 731-88137982 [e-mail védett]