Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Köszönjük Li úrnak, a Changsha Xiangzhi centrifuga instrument Co., Ltd.-től és minden mérnöknek, hogy megjavították kriogén centrifugánkat a fesztivál előtti éjszakán.

Idő: 2022-01-24 Találatok: 1

"Köszönet Li úrnak, a Changsha Xiangzhi centrifuga műszer Co., Ltd.-től és minden mérnöknek, hogy megjavították a kriogén centrifugánkat a fesztivál előtti éjszaka. Ez valóban első osztályú értékesítés utáni szolgáltatás." Ezt a megjegyzést a Xiangzhi centrifuga egyik ügyfele tette a wechat baráti körében.

Június 25-én van hazánk hagyományos ünnepe, a Sárkányhajó Fesztivál. A fesztivál előtt a cég különböző munkafeladatokat rendezett, és felkészült a nyaralásra, hogy minden dolgozója nyugodt fesztiválozást tudjon élni. Június 24-én este aztán az ünnepre készülve megkaptuk régi vásárlóink ​​vevőszolgálati kérését, és meghibásodott egy kriogén centrifuga. Annak érdekében, hogy ne késleltesse az ügyfél idejét, és fenntartsák a normál működési rendet, a Xiangzhi centrifuga mérnökei határozottan előrementek, és egyik napról a másikra rohantak megoldani az ügyfelek problémáját. Több mint két órás kezelés után végre megoldották a problémát. Tehát megjelentek a fenti megjegyzések.

"Bár ez a Sárkányhajó Fesztivál, de mi szabadságon dolgozunk, és mindent megteszünk, hogy megoldjuk a problémát ügyfeleink számára." Az értékesítés utáni szolgáltatásokért felelős Li úr azt mondta: "betartjuk a legjobb szolgáltatást, hogy az ügyfelek könnyedén vásárolhassanak és kényelmesen használhassák."

+86 731-88137982 [e-mail védett]