Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Karbantartási javaslatok nagy sebességű hűtött centrifugához

Idő: 2022-01-24 Találatok: 1

1. Ha az üvegcső eltörik a nagy sebességű fagyasztott centrifuga centrifugálása során, a centrifuga üregében és burkolatában lévő törmeléket el kell távolítani, különben a centrifuga megsérül. Az üreg felső részét vazelinréteggel lehet bevonni, és a törmeléket vazelinnel könnyen eltávolíthatjuk a rotor néhány perces üzembe helyezése után.
2. A nagy sebességű fagyasztott centrifuga szokásos fertőtlenítőszerrel fertőtleníthető.
3. Az asztali nagysebességű fagyasztócentrifuga használata után nyissa ki a fedelet, törölje le a lecsapódott vizet, majd természetes módon szárítsa meg; centrifugálás előtt és után a forgófejet le kell tenni vagy enyhén fel kell emelni függőlegesen, hogy elkerüljük a forgó tengellyel és magával a forgófejjel való ütközést.
4. Független aljzatot kell használni a nagy sebességű hűtött centrifugához a feszültség stabilitása érdekében; ha a felhasználó feszültsége instabil, szabályozott tápegységhez kell csatlakoztatni, hogy elkerülje a nagy sebességű fagyasztott centrifuga károsodását; az asztali centrifugát szilárd, stabil és vízszintes asztallapra kell helyezni úgy, hogy a ház körül legyen egy bizonyos hely a jó szellőzés fenntartása érdekében.
5. Rendszeresen használjon sűrített levegőt (porszívót) a por eltávolítására a centrifuga hátulján lévő hűtőbordáról.
6. Ha a forgófej korrodált és megrepedt, azonnal ki kell cserélni. A rotort, a kosarat és a hüvelyt rendszeresen karban kell tartani speciális üvegezőolajjal a korrózió elkerülése érdekében. A tengelyt, a kosár fülét és a többi alkatrészt kenőolajjal kell megkenni.
7. A kezelő biztonsága: a forgófejet pontosan rögzíteni kell, és a rögzítőcsavart meg kell húzni. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e repedések és korrózió a forgófejen és egyéb tartozékokon, valamint a földelővezeték érintkezési állapotát.
8. Használjon semleges tisztítószert, például szappanos vizet a nagy sebességű fagyasztó centrifuga por és maradékminták tisztítására, de a mérgező és radioaktív anyagokat speciálisan kell kezelni. Asztali nagysebességű fagyasztó centrifugális vészfedél: ha a fedél nem nyitható, a burkolat kézzel nyitható.
9. Használat után a rotort, a vödröket és a csőtartót szárazra kell törölni és külön kell elhelyezni.

+86 731-88137982 [e-mail védett]