Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

A járványhelyzet hatása a centrifugapiacra

Idő: 2022-01-24 Találatok: 6

A járványhelyzet hatása a centrifugapiacra
A járvány jelentős hatást gyakorolt ​​a világgazdasági fejlődésre, a gazdaságot nehezítő nyomás tovább növekszik. Ilyen környezetben a centrifugaipar fejlődése is bizonyos mértékben érintett, különösen az export szempontjából, és az időtartamot viszonylag hosszúra becsülik.

Véleményem szerint ez a gondolat elszigetelt és egyoldalú. Ami Kína centrifugaiparát illeti, bár az exportot érinti, ez a járvány nagy változást fog előmozdítani a centrifugaiparban. Először is, az állam határozottan támogatja. A járvány után az állam többet fektetett be az orvos- és egészségiparba, több kellő infrastruktúra-tartalékkal rendelkezik, ami nemcsak a belföldi keresletet bővíti, hanem a vállalkozásokat is támogatja. Másodszor, a hazai piac hatalmas. Az állam előterjesztette a kétciklusú stratégiát, amely elsősorban a belföldi forgalomra koncentrál. Kínának nagy belföldi piaca van. Jelenleg a járványhelyzet a normalizált megelőzés és védekezés szakaszába lépett. A gazdaság folyamatosan és folyamatosan talpra áll, és a gazdasági ciklus zökkenőmentes. A harmadik a technológiai forradalom kikényszerítése. A járvány kitörése után az embereknek magasabb követelményeket támasztanak az alapvető egészségügyi ellátással és az egészségügyi felszerelésekkel szemben. A fejlett és kiváló minőségű centrifugák a piac forró áruivá válnak, ami arra kényszeríti a nagyvállalatokat, hogy támogassák a technológiai innovációt és megragadják a piac uralmát.

Ebből a szempontból a járvány hatása a centrifugaiparra kicsi és átmeneti, a centrifugaipar fejlődési kilátásai pedig fényesek.

+86 731-88137982 [e-mail védett]