Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Az elmúlt 6 hónapban az új koronavírus tüdőgyulladás-járványa kínaiak százmillióinak szívét érintette, köztük a Xiangzhi centrifugát is.

Idő: 2022-01-24 Találatok: 3

Az elmúlt 6 hónapban az új koronavírus tüdőgyulladás-járványa kínaiak százmillióinak szívét érintette, köztük a Xiangzhi centrifugát is. A Xiangzhi Centrifuge Company vezetése, ismerve a különböző helyeken található egészségügyi berendezéseket és azok hiányát, kezdeményezte a Tavaszi Fesztivál ünnepének felhagyását, személyesen elment a műhelybe túlórázni, csomagolni és kiszállítani, leküzdeni a nehézségeket, hogy elküldje a centrifugáljon először a mesterlövész frontvonalába. Nehéz, P Plus támogatás. Felelősségteljes és felelősségteljes vállalkozásként a Xiangzhi Centrifuge minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy erős centrifugaberendezés-védelmet biztosítson a járványmegelőzés és -ellenőrzés frontvonalában, harcoljon az egész ország lakosságával, és határozottan megnyerje az új koronavírus-megelőzési és -ellenőrzési csatát. .

Az elmúlt napokban az új koronavírus-fertőzés kínaiak millióinak szívét érintette, köztük a Xiangzhi centrifugát is. A Xiangzhi centrifuga vezetése annak tudatában, hogy mindenhol hiányzik az orvosi felszerelés, aktívan feladta a Tavaszi Fesztivál ünnepét, elment a műhelybe túlórázni, árut csomagolni és szállítani, leküzdeni minden nehézséget, és csak a mesterlövész vonalra küldte a centrifugát. az első alkalommal. Az egyik oldalon minden oldalról van támaszték. Felelősségteljes és újszerű koronavírusként a Xiangzhi centrifuge hajlandó mindent megtenni azért, hogy erős centrifugaberendezési garanciát nyújtson a járványmegelőzési és -ellenőrzési vonalnak, harcoljon az egész nemzettel, és határozottan megnyerje az új koronavírus elleni védekezés és blokkolás csatáját.

A Decap centrifuga az egyik olyan centrifuga, amely a centrifugálás során automatikusan le tudja venni a vákuumcső kupakját. A hagyományos centrifugához képest automatikusan letörhet, így növelheti a munka hatékonyságát. Bár csak automatikus kupakeltávolítás érhető el, annak műszaki tartalma meglehetősen magas. Nehéz elképzelni, hogy az összes vákuumkupak levehető nagy sebességű üzemben, és nem fordulhat elő a minták keveredése és a kísérlet kudarca.

+86 731-88137982 [e-mail védett]