Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Alacsony fordulatszámú centrifugákhoz a gyógyszeripar szigorú előírásai miatt alapvetően lapos zárt típusú.

Idő: 2022-01-24 Találatok: 87

Alacsony fordulatszámú centrifugákhoz a gyógyszeripar szigorú előírásai miatt alapvetően lapos zárt típusú. Az esetleges szennyeződések vagy sérülések csökkentése, illetve a higiénia javítása érdekében az anyagokkal érintkező részek rozsdamentes acél anyagokat használnak, vagy a teljes centrifuga rozsdamentes acélból készül. Az egész gépnek nincs egészségügyi holtszöge, így tiszta és könnyen használható. Ezt a fajta centrifugát széles körben alkalmazzák az egész gyógyszeriparban, plusz 3 kisméretű, körülbelül 1000 fordulat/perc fordulatszámú centrifuga alkotja a kis sebességű ipari centrifugák teljes rendszerét, és beszivárog a biomedicinával kapcsolatos egyéb iparágakba is. Az ilyen centrifugának használat előtt meg kell felelnie a nemzeti GMP szabványoknak.
A nagy sebességű centrifuga egyenáramú kefe nélküli motort használ, karbantartást nem igényel; mikroszámítógépes vezérlés, előre kiválasztható a sebesség, az idő, a centrifugális erő, LCD kijelző, könnyen kezelhető; 10 féle emelési sebesség a kiválasztáshoz, gyorsan indítható és leállítható; rozsdamentes acél konténer szoba, elektronikus ajtózár, korai figyelmeztető riasztó funkció, különféle védelem, biztonságos és megbízható.

Az ilyen típusú centrifugák technológiája viszonylag egyszerű. Általában zónacentrifugákat használnak. A zónacentrifugák a mintaoldat sűrűségének és gradiensének megfelelően szétválasztják és összegyűjtik a sejteket, vírusokat és DNS-molekulákat. A be- és kirakodási módok folyamatosak. Amellett, hogy széles körben használják a gyártási folyamatokban, széles körben használják laboratóriumi berendezésekben is.
A gyógyszeriparban a szigorúbb gyártási minőségi és gyártásbiztonsági követelmények miatt a gyógyszergyártás területén a nyersanyag-gyógyszer-előállítási folyamat fő technológiai berendezéseivel, például a centrifugával szemben is nagyon magas követelmények vonatkoznak. A centrifugáknak saját elválasztási jellemzőik megőrzése mellett meg kell felelniük a vonatkozó előírások és szabványok követelményeinek is az orvostudomány területén. Figyelembe kell venni az anyagot, a szerkezetet, az anyagbeviteli és -kiadási módot, a biztonságot, a munkaintenzitást, az ellenőrzést, a tisztítást vagy fertőtlenítést és a sterilizálást a gyógyszergyártási folyamat követelményeinek teljesítése szempontjából.

Tisztítási és sterilizálási követelmények vonatkoznak a gyártási tétel és fajtaváltásra a gyógyszercentrifuga gyártása során, hogy elkerülhető legyen mindenféle szennyező forrás és az újbóli szennyeződés. Keményen kell dolgozni az automatikus programvezérlésen, az ember-gép elkülönítési műveleten, az egyszerű tisztításon, a sterilizálható szerkezeten, az on-line elemzésen és a különböző tulajdonságokkal rendelkező anyagok elválasztási módszereinek kutatásán és fejlesztésén a funkció, az ellenőrzés és az aszeptikus működés szintjének javítása érdekében. .
Mivel az orvosi területen a centrifugát el kell távolítani az orvostudományból, a centrifuga berendezés felületének simának, laposnak és holtszögtől mentesnek kell lennie. Ezért gondoskodni kell arról, hogy a centrifuga éles sarka, sarka és hegesztési varrata a gyártási folyamat során sima átmeneti filé legyen. A gyógyszerekkel való érintkezés szükségessége miatt a centrifugáknak korrózióállónak kell lenniük, és nem szabad kémiailag megváltoztatni vagy adszorbeálni a gyógyszereket gyógyszerekkel.
A centrifugák fejlesztésével a centrifugával kapcsolatos technológiák javultak. A gyógyszeripari gépipar azonban nem lehet elégedett a status quo-val, és tovább kell fejlődnie. A nemzeti politikák támogatásával a centrifugákkal foglalkozó vállalkozásoknak folyamatos erőfeszítéseket kell tenniük a centrifugák gyógyszeripari szélesebb körű alkalmazásának elősegítésére.

+86 731-88137982 [e-mail védett]