Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

CGF képzési előadás

Idő: 2022-01-24 Találatok: 1

A közelmúltban a Xiangzhi centrifuga szakértőt hívott meg előadásra a CGF fejlődéstörténetéről, a harmadik generációs CGF működési elvéről és a CGF növekedési faktorainak tartalomelemzéséről. Óra után a diákok elmondták, hogy a tanulás révén részletesebben megértették a centrifugák fontos szerepét és működési elvét, ami szilárd alapot teremtett az új centrifugatechnológia jobb fejlesztéséhez és kutatásához.

Az elmúlt években a Xiangzhi centrifuga egy sor intézkedést hozott annak érdekében, hogy jobban összekapcsolja a vállalat termékeit a piaccal, különös tekintettel a „kimenni és behívni” tehetségstratégia megvalósítására. Egyrészt csoportosan küldte ki alkalmazottait tudományos kutatóintézetekbe és képzési központokba, hogy részt vegyenek a fejlett tudásfogalmak elsajátítására irányuló képzésben; másrészt aktívan meghívta az iparági elitet, hogy előadásokat tartsanak látókörük bővítése és az alkalmazottak képzése érdekében. A szakértői és műszaki tehetséggondozó csapat erős tehetségtámogatást nyújt a centrifuga kutatás-fejlesztéshez és a vállalkozásfejlesztéshez.

A közelmúltban ügyfeleink reagenseket vittek a céghez kísérletekre. Mi a helyzet a centrifugával, és hogy jó-e a centrifugálási hatás? A terepi kísérlet elsősorban a vérlemezke antitest kimutatására irányul. A cégünk által gyártott TXL-4 vérlemezke speciális centrifugát használjuk. A személyzet a kísérleti működési folyamatnak megfelelően lépésről lépésre működik. Számos kísérlet után a hatás nagyon jó, a vásárlók nagyon boldogok és elégedettek.

A centrifugákat általában száraz, közvetlen napfénytől védett helyen kell elhelyezni. A centrifuga hőelvezető képessége viszonylag nagy, és nem szabad a centrifuga körül különféle tárgyakat halmozni. A faltól, a terelőlemeztől és más légmentesen záródó és rossz hőleadó elemektől való távolságnak legalább 10 cm-nek kell lennie. Ugyanakkor a centrifugát lehetőség szerint egyetlen helyiségben kell elhelyezni, és nem szabad szerves reagenseket és gyúlékony anyagokat elhelyezni. A centrifuga sérülése és a keletkezett léghullámok a gyógyszeres szekrény rezgését okozzák. Szerencsére a szerves reagens nem ömlött ki, különben a következmények súlyosabbak lesznek.

1. Vérzsákcső-tömítő a rádióinterferencia elkerülésére: nagy ciklusú frekvenciastabilizátorral és nagyfrekvenciás árnyékoló eszközzel van felszerelve a nagyfrekvenciás interferencia minimalizálása érdekében.

2. A vérzsákcső tömítőjének erős kimeneti teljesítménye: Ez a gép koaxiális rezonátort alkalmaz alacsony veszteséggel, ezért erős kimeneti teljesítménye van. A termékeket a leggyorsabban hegesztheti, és nagymértékben növeli a termelést.

3. A vérzsákcső tömítőjének biztonsági védőeszköze: amikor az áramterhelés meghaladja a határértéket, a túlterhelési áram relé automatikusan lekapcsolja a nagyfeszültséget, hogy megvédje az oszcillációs csövet és az egyenirányítót. Ez a gép nagy érzékenységű szikracsillapítóval van felszerelve, amely elkerülheti a nem megfelelő működés által okozott frekvencia eltolódást, hogy minimalizálja az elektródák és az anyagok sérülését. Ezzel egy időben a figyelmeztető lámpa is világít.

4. A vérzsákcső tömítő fűtőberendezése: fokozatmentes fűtési és hőmérséklet-szabályozó eszköz, amely a hőmérsékletet a különböző termékek gyártási igényei szerint állíthatja be, hogy a munka hatékonysága magasabb legyen.

5. A vérzsákcső tömítőjének automatikus túláramvédelmi rendszere: az automatikus túláramvédelmi rendszer növelheti a vákuumcső élettartamát és megvédheti a penészt.

+86 731-88137982 [e-mail védett]